Hvad er en explainer video?

Quick answer: Explainer videoer er korte online marketing videoer for firmaer. Typiskk er de omkring 1 til 2 minutter lange og bruges til at fortælle om nye firmaer og/eller nye produkter eller service.

Hvordan kan explainer videoer hjælpe dit firma?

Video marketing har vist sig at være meget populært omkring markedsfører, hvor 68% er meget enige i at explainer videoer er essentielle for forretninger, og over halvdelen (53%) siger at videoer fra forretninger forventes af kunder.

(Here is an example of an explainer video)

Det er faktisk meget hjælpsom

En explainer video kan hjælpe din forretning på mange måder. Det kan opmuntre folk til at giblive kunder ved at skabe tillid til dit firma og skabe en forståelse af dit produkt eller service. Faktisk viser en ny undersøgelse fra Wyzowl at 73% sagde de købte noget fra et firma efter at have set en af deres videoer. Det er en kæmpe procentdel af folk der muligvis aldrig havde været blevet kunder uden en effektiv explainer video.

Eftersom explainer videoer giver en større forståelse af din virksomhed har de også vist sig at sætte skub i hjemmeside trafik, men også reducere mængden af customer support opkald, som resulterer i forøget produktivitet.